=
zzp website laten maken voor € 180!

Politie nieuws Gilze en Rijen

Al het Politie nieuws betreffende Gilze en Rijen door ons verzameld via diverse online kranten. Zo blijf je direct up-to-date met de criminaliteit binnen je gemeente of woonplaats.


28-2-2017 5:46:23

Dronken meisje (14) met ambulance afgevoerd in Gilze en Rijen


GILZE EN RIJEN - In de gemeente Gilze en Rijen heeft de politie zondagavond een meisje van 14 jaar aangehouden omdat ze dronken was. ... (bron: Brabants Dagblad)

13-12-2016 15:26:00

Gilze - Arrestatie vanwege opslag wiet en hennepkwekerij


Tijdens een integrale controle stuitte politie, de belastingdienst en medewerkers van de gemeente Gilze en Rijen op een loods met verborgen ruimten. Er werd een partij gedroogde hennep en een hennepkw... (bron: Politie)

12-11-2016 16:30:00

Rijense straatrover gepakt door snel genomen foto


TILBURG/GILZE EN RIJEN - De politie heeft een 42-jarige Rijenaar aangehouden voor het stelen van een mobiele telefoon op station Tilburg University. Een getuige had daar snel een foto van de... (bron: Brabants Dagblad)

4-2-2015 7:24:01

Hennepplanten geruimd op diverse plekken in Gilze en Rijen


GILZE/RIJEN - In Gilze en Rijen zijn dinsdag op diverse plekken hennepkwekerijen geruimd. Dat meldt de politie.... (bron: Brabants Dagblad)

29-1-2015 7:23:59

Drugspand in Hoofdstraat Rijen voor tweede keer gesloten


RIJEN - De politie heeft donderdagochtend een huis in de Hoofdstraat in Rijen ontruimd en gesloten. Dat gebeurde in opdracht van burgemeester Jan Boelhouwer van Gilze en Rijen. Het pand gaat een jaar ... (bron: Brabants Dagblad)

7-12-2013 11:22:37

Treinverkeer plat om doorgeknipte koperkabels


Het treinverkeer op het treintraject tussen Tilburg en Breda is in de nacht van vrijdag op zaterdag plat komen te liggen nadat koperdieven koperen kabels hadden doorgeknipt. Dit meldt de politie zater... (bron: Blik op Nieuws)

7-12-2013 7:23:59

Burgemeesters Gilze en Rijen en Heusden bezorgd om drugsaanpak Brabant


RIJSWIJK – De burgemeesters van de gemeenten Gilze en Rijen en Heusden waarschuwen ervoor dat de aanpak van drugscriminaliteit in kleinere gemeenten in Brabant onder druk staat. In een ingezonden brie... (bron: Brabants Dagblad)

6-12-2013 8:01:27

‘Burgemeesters Heusden en Gilze en Rijen: drugsaanpak staat onder druk’


De Brabantse burgemeesters van Gilze en Rijen en van Heusden, Jan Boelhouwer en Jan Hamming, waarschuwen ervoor dat de aanpak van drugscriminaliteit in kleinere gemeenten in Brabant onder druk staat. ... (bron: NRC)

6-8-2013 12:24:28

Burgemeester van Vlissingen doet aangifte vanwege bedreiging en belediging


Burgemeester René Roep van Vlissingen is de afgelopen weken bedreigd en beledigd. Daarvoor heeft hij aangifte gedaan bij de politie. Dat meldt Omroep Brabant. Roep, oud burgemeester van Gilze en Rije... (bron: Blik op Nieuws)


zoeken realtime:Website beheerder worden? - Nederland-WEB.nl omvat alle gemeentes van Nederland en voor iedere gemeente zijn wij op zoek naar een website beheerder. Door de gemeentelijke gids te updaten kun je hiermee geld verdienen. klik hier voor meer informatie